Aanbod

Trainingen en masterclass  

In samenwerking met verschillende partners bied ik verschillende trainingen aan.

The_House_of_Grace_05

Rise Up!

Met Rise Up! geef ik de les die ik had willen krijgen op school. De stof die ik gemist heb om de dingen in mijn leefwereld beter te begrijpen. Ik geloof dat wanneer we beter weten, we ook betere keuzes kunnen maken. Daarom wil ik de kennis die ik heb opgedaan delen met mensen, maar specifiek met onderwijzers en kinderen.

Foto-ID: Logo Anton de Kom Stichting

Perspectief van de Ander

Vanuit mijn betrokkenheid bij de Anton de Kom Stichting hebben wij het lespakket ‘Perspectief van de Ander’ ontwikkeld. Centraal staat het thema ‘inclusief denken’. Kinderen worden gestimuleerd om te denken vanuit verschillende invalshoeken.

Dit lespakket is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar oud. Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact op. Meer weten over de Anton de Kom Stichting? Klik dan hieronder op de button!

The_House_of_Grace_05

#WatDoeJij

Wanneer je getuige bent van geweld? Wanneer je twee meiden op straat ziet zoenen?

Samen met Colourful Pride en de Gemeente Amsterdam hebben we een training opgezet die zich richt op de omstanders van geweld van de lhbtiq+-gemeenschap. Het is training om jongeren te laten nadenken over handelingsperspectieven wanneer zij getuige zijn van geweld. Daarnaast wordt aandacht besteed omgangsnormen. We leven in een tijd waarin we opnieuw moeten bepalen hoe we met elkaar omgaan, wat we van elkaar verwachten. In deze training gaan we met jongeren in gesprek over deze normen.  Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact op!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? 

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen the House of Grace.  

Join the House of Grace!   

The House of Grace

Home

Aanbod

Friends of Grace

Contact

Social media

Nieuwsbrief

[/db_pb_signup]